Terug naar overzicht

Baroness LM56G

Bouwjaar: 2019 Draaiuren: 1 Prijs: Op aanvraag
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 0344 - 72 29 02
  • Baroness LM56G
  • Offerte aanvragen
  • Omschrijving

Stel een vraag over deze machine

Omschrijving

Barones walk behind kooimaaiers zijn gebouwd om de hoogste kwaliteit afwerking te bieden op alle fijne grasvelden. Golf Greens en Tees, Bowling Greens, Tennisbanen en Cricketvelden.
Baronessmaaiers zijn volledig aangedreven door een tandwieloverbrenging en zijn gemakkelijker te onderhouden en duurzamer dan maaiers met andere aandrijfsystemen, zoals riemen of kettingen.

Bij Baroness zijn we trots op de maaikwaliteit van al onze cilindermaaiers. Met behulp van maaikooien van nikkel-chroom-molybdeen gelegeerd staal en speciaal geharde, getrapte ondermessen zorgen Baroness maaiers dag in dag uit voor uw fijne grasmatten door het scherpste maaigrond langer dan welk ander merk dan ook te bewaren.

Niet alleen is de Baroness LM56-66 serie het scherpste gereedschap in de doos, maar u krijgt ook een compleet onderhoudssysteem voor de prijs van één maaier.
Uitgerust met een tweerichtingsfront trilhaspel, ontkrabhaspel of -borstel, die allemaal aangedreven en schakelbaar zijn in 5 minuten, biedt de Baroness LM56-66 serie u volledige controle over de kwaliteit van uw speeloppervlak.

Specificaties

Categorie:Parkmaaier kooi

Merk:Baroness

Type:LM56G

Referentienummer: -

Staat:Nieuw

Gewicht:102

Bouwjaar:2019

Draaiuren:1

Prijs:Op aanvraag

Huur deze machine

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 0344 - 72 29 02

Terug naar overzicht
Stel een vraag over deze machine.
Er is een mail gestuurd naar: