Terug naar overzicht

Yamaha Course Mate

Bouwjaar: Onbekend / n.v.t. Draaiuren: Onbekend / n.v.t. Prijs: Op aanvraag
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 0344 - 72 29 02
  • Yamaha Course Mate
  • Offerte aanvragen
  • Omschrijving
  • Downloads
  • Video

Stel een vraag over deze machine

Omschrijving

De efficiente golfkar

De Yamaha Course mate met hefinrichting zorgt ervoor dat u heel efficient uw werkzaamheden op en om de golfbaan kunt verrichten. Door het A-frame verwisselt u de accessoires in een handomdraai. Daarnaast zorgt het hydraulische systeem ervoor dat hydraulische opzetstukken gebruikt kunnen worden zoals een dauwveger die ingeklapt kan worden. Dat noemen we efficienty bij Rein Drost Machinehandel.


Specificaties

- Yamaha YDR basis Golfcar
- Motor 48 Volt high-efficiency 5.0kW
- Accu’s 8 volt. High amp. Special batterys
- Chassis : Automotive style HybrideCore TM Chassis
- Snelheid max: 24 km/h
- Radius: 2.8 metre
- Banden; voor 22 x 9,5 – 10 achter 20 x 12 -10

Bodemdruk

Extra brede gazonbanden zorgen ervoor dat de Yamaha Coursemate goede grip heeft in alle omstandigheden. Daarnaast voorkomt dit spoorvorming en beschadiging aan de grasmat.


Opvouwbare hydraulische dauwveger

Een dauwveger is de eerste stap naar het gebruik van minder chemische middelen. De hydraulische hefinrichting en aansluiting zorgen ervoor dat opzetstukken zoals een dauwveger eenvoudig te bedienen zijn vanaf de bestuurdersstoel. Dit geeft een optimaal gebruikersgemak. Met een werkbreedte van 4,9 meter en een optimale terreinvolgende constructie is de dauw zeer snel van de greens en fairways verwijderd. Met een transportbreedte van 1,8 meter is uw hele baan goed bereikbaar.


A-frame ophangsysteem

Door de ophanging middels een A-frame is het voor iedere gebruiker zeer eenvoudig om te wisselen van accessoire of opzetstuk. Toch zit het stevig aan de machine vast. Met het omzetten van een hendel wordt het opzetstuk vastgemaakt aan de Yamaha Course Mate. Met enkele eenvoudige handelingen wisselt u van werktuig van b.v. dauwveger naar handgreenmaaier hefframe.


Accessoires

De Yamaha Course Mate is echt multifunctioneel door de verschillende opzetstukken. Aan het A-frame van de coursemate is een hydraulische dauwveger, sleepmat of transportbak voor een greenmaaier te bevestigen. Ook de dauwveger is uit te breiden met verschillende opzetstukken zoals cocosborstels, harde bezems of bladharken. Een veersysteem zorgt ervoor dat de ongelijkheden in het terrein optimaal gevolgd worden.


Duurzaam

De elektrische aandrijving maakt de Yamaha Course mate een stille en schone machine die breder inzetbaar is door de electro- hydraulische hefinrichting. Met een topsnelheid van 24 kilometer per uur, is het toch een snelle machine. Bovendien zorgt dit ervoor dat de machine erg duurzaam is. Hij is namelijk eenvoudig op te laden met de stekker.

Specificaties

Categorie:Golfkarren

Merk:Yamaha

Type:Course Mate

Referentienummer: -

Staat:Nieuw

Gewicht:Onbekend / n.v.t.

Bouwjaar:Onbekend / n.v.t.

Draaiuren:Onbekend / n.v.t.

Prijs:Op aanvraag

Huur deze machine

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 0344 - 72 29 02

Terug naar overzicht
Stel een vraag over deze machine.
Er is een mail gestuurd naar: