externalId=reindrost-merk-detail-sample-3.0.1-extra&filter[active]=1&filter[tags.tag]=media-image

BAF AANHANG-

WAGENS

De BAF aanhangwagens zijn ontwikkeld door en vóór de professionals. 

Deze aanhangwagens zijn ontworpen op basis van stevigheid, functionaliteit en een lange levensduur, en bieden een robuuste en veelzijdige systeemoplossing voor bedrijfstakken waar continue gebruik wordt vereist 

 

  • De Heavy-Duty vering is standaard in de stalen reeks aanhangwagens, waardoor het volggedrag wordt verbeterd en de aanhangervering naar een nieuw niveau wordt getild. 
  • Het stalen subframe van de aanhangwagens is volledig thermisch verzinkt voor een langere levensduur.
  • Slijtvaste banden, Heavy-Duty bladvering, balkassen en LED verlichting zorgen voor een superieure bouwkwaliteit, stevigheid, lange levensduur en uitstekend volggedrag. 
  • De standaarduitvoeringen bevatten veel gewilde functies en worden aangevuld met een reeks optionele extra's indien meer maatwerk wordt gewenst. 
  • De aanhangwagens zijn leverbaar in 2 soorten; aluminium en staal. 
  • Een topproduct dat in combinatie met de klantenservice van BAF betrouwbaarheid garandeert. 

HEAVY-DUTY VEERSYSTEEM

Verbeterd volggedrag van de aanhangwagen

LED-VERLICHTING

Standaard bij iedere aanhangwagen

GEINTERGREERDE INTREKBARE VASTZETHAKEN

Standaard bij iedere aanhangwagen

Ontworpen door en vóór de professional.

Om het werken van de professionals nog makkelijker te maken is de BAF machinetrailer ontwikkeld. Door de plaatsing van de wielen neemt deze minder ruimte in beslag op de weg in vergelijking met een machine-aanhanger van gelijke grote. Daarnaast is het laden en lossen van machine met diverse afmetingen nog makkelijker door de sterke oprijklep. De afneembare luiken, het kopschot luik wat opengeklapt kan worden zorgt voor een groot laadvlak! En dan als laatste het uniekste van deze aanhangwagens, de klepsluiting en rong vergrendeling is in één. 

Kenmerken

Gewicht: binnen dezelfde categorie en afmetingen maakt een aluminium trailer een gewichtstoename van minstens 300 kg mogelijk, waardoor het laadvermogen van de klant toeneemt.

Robuustheid: de gebruikte legeringen en de specifiek ontworpen profielen maken het mogelijk om dezelfde sterkte te bereiken als een stalen structuur, zonder gewicht toe te voegen.

Duurzaamheid: geen corrosie- en roestproblemen, een veel voorkomend probleem bij trailers die meestal worden blootgesteld aan weersinvloeden en weg- of zeezout.

EENVOUDIG EN BETROUWBAAR

De aluminium aanhangwagens zijn zeer geschikt voor het transport van shovels, hoogwerkers, minigravers ect. Op diverse modellen zit standaard een baksteun. De aanhangwagens hebben een bruto gewicht van 3500 kg, LED-verlichting en 185-banden.

MULTIFUNCTIONELE AANHANGWAGENS 

De BAF machinetrailer is multifunctioneel, het heeft een lage laadhoek voor machine met geringe grondspeling, een naadloze overgang van hellingbaan naar laadvloer van de aanhangwagen, afneembare luiken zorgen voor het gemakkelijk laden en lossen. Daarnaast zijn er geïntegreerde intrekbare vastzethaken en standaard een reservewiel. 

SPECIFICATIES

  • Diverse afmetingen en modellen voor o.a. shovels en hoogwerkers
  • Leverbaar met en zonder baksteun
  • Standaard mechanische remmen
  • Leverbaar met in hoogte verstelbare dissel