Baroness

 

 

 

Hoe het allemaal begon

 

In 1910 startte Sokichi Hayashi Kyoeisha, een bedrijf dat zich richt op de productie van twee hoekige stro-matten voor zijde-kwekers in het gebied Toyokawa in japan. In 1918 reorganiseerde hij zijn bedrijf in Kyoeisha Co, Ltd, en werd hij de eerste directeur. De heer Hayashi ontwikkelde in 1922 een door mensen aangedreven dorsmachine. die op grote schaal werd geëxporteerd naar Korea, China, Taiwan en Zuidoost-Azië. In 1930 ontwikkelde hij een touwproductiemachine. Sokichi stierf in 1945 op 77-jarige leeftijd.

 

Kaichi Hayashi erfde Kyoeisha Co, Ltd in 1945 en werd directeur tweede generatie. Kaichi, een slimme uitvinder en ontwerper, begon machines te produceren voor de rijst- en groenteteeltindustrie. In 1956 werd de fabriek aangesteld als een Japanse industriële standaard UIS-fabriek voor de ontwikkeling van machine-aangedreven dorsmachines. Kyoeisha ontwikkelde zijn eerste grasmaaier in 1959 en ging de graszodenindustrie op. Tijdens de ontwikkeling van de grasmaaier is de heer Hayashi een pionier in het proces om maaimachines te versterken geweest, een proces dat tot op de dag van vandaag nog steeds wordt toegepast. In 1960 vierde Kyoeisha Co. Ltd haar 50-jarig jubileum in de tien jaar daarna ontwierp kyoeisha verschillende grasmaaiers en startte de productie met de volgende drie lijnen: de GM. HM en de Trencher-serie. Kyoeisha werd nationaal bekend als een onderhoudsbedrijf voor turfonderhoud. In 1978 werd de eerste Baroness 5-wiel hydraulisch aangedreven tractor maaier vrijgegeven. De grasmaaier hielp het  Baroness-merk erg populair te worden bij golfbanen in Japan.

 

Masam Hayashi werd in 1982 de directeur van Kyoeisha Co. Ltd. Tijdens zijn ambtstermijn werd Kyoeisha USA ahd UK opgericht, waarmee we onze intrede deden in de internationale markt voor grasonderhoud. Ondertussen werden er verschillende kantoren in Japan geopend. Vooruitgang in een volledige reeks van zeer gespecialiseerde grasmatverzorging werd ontwikkeld, waardoor de speelomstandigheden over de hele wereld verbeterd zijn.

 

verkoopkantoren werden overal in Japan geopend. Er is vooruitgang geboekt in een volledige reeks van zeer gespecialiseerde gras onderhoudsapparatuur, die de speelomstandigheden wereldwijd heeft verbeterd. De unieke ontwerpen van Kyoeisha leidde de grasindustrie in die tijd. De invloed van Kyoeisha is tot op de dag van vandaag nog steeds te merken.

 

Met behulp van zijn enorme kennis en ervaring begon Masami Hayashi in 2015 zijn rol als directeur. Hidenori Hayashi is de huidige en vierde directeur van Kyoeisha. Hij heeft grote vooruitgang geboekt bij het ontwikkelen en verplaatsen van Barones als de wereldleider van golf onderhoudsapparatuur door de internationale distributie uit te breiden. In 2016 organiseerde Kyoeisha de eerste International Distributor's Conference waarin Barones-distributeurs van over de hele wereld samenkwamen. De zorg van directeur Hayashi voor het milieu en de gemeenschap met zijn jeugdige opwinding en passie, garandeert een bloeiende toekomst voor Baroness