Baroness grasmaaiers 

 Meer dan 100 jaar succes & kwaliteitsvol in de tuin & park wereld


Baroness viert meer dan 100 jaar succes en levert al meer dan 100 jaar de hoogste kwaliteit graszodenonderhoudsapparatuur door de nadruk te leggen op de behoeften van klanten om producten te produceren die gunstig zijn voor de consument, de gemeenschap en het milieu. Baroness werd opgericht in 1910. In de jaren 50 van de vorige eeuw trad Baroness toe tot de golfindustrie. Naarmate de Japanse golfindustrie groeide, groeide ook Baroness.

 

 

Barones heeft altijd de nadruk gelegd op de kwaliteit van haar producten en heeft bijgedragen aan het doel van de greenkeeper om de ideale grasmat te creëren. Barones' nadruk op kwaliteit wordt door haar klanten niet alleen in Japan en het Verenigd Koninkrijk, maar ook op andere wereldmarkten goed erkend. Momenteel wordt Baroness gebruikt en gedistribueerd in meer dan 15 landen wereldwijd.

 

Baroness heeft aanzienlijk geïnvesteerd in snijtechnologie, met name in haar onderbladen en cilinders, en is erin geslaagd om de hoogste snijkwaliteit en duurzaamheid op de markt te bereiken.