Baroness

Een hoog niveau maaikwaliteit, gecreëerd vanaf het begin, is tot op de dag van vandaag nog steeds hetzelfde. Factoren zoals het productieproces, de knowhow en de vakmanschap zijn van generatie op generatie overgedragen. Dit heeft Baroness in staat gesteld om continu hoogwaardige cilinders en snij-units te produceren.

In het Japanse zwaardmakingsproces is er een stap die "yakiire" wordt genoemd. Het is een speciaal proces om het staal te harden. Het productieproces van de Baroness-cilinders omvat ook deze "yakiire"-stap. "Yakiire" creëert een cilinder die hard en veerkrachtig is.

100 JAAR

Al meer dan 100 jaar succes en kwaliteit 

SAMURAI ZWAARDSCHERPTE

Het Japanse zwaardmakingsproces

KWALITEIT

Continue een hoge maai kwaliteit 

Samurai zwaardscherpte en uitstekende kwaliteit

Ruw terrein

Greens en Tees

Fairways

Bunkers en beluchting

externalId=reindrost-merk-detail-sample-3.0.1-extra&filter[active]=1&filter[tags.tag]=media-image

MEER DAN 100 JAAR SUCCES

Baroness viert meer dan 100 jaar succes en levert al meer dan 100 jaar de hoogste kwaliteit graszodenonderhoudsapparatuur. Door de nadruk te leggen op de behoeften van de klant om producten te produceren die gunstig zijn voor de consument, de gemeenschap en het milieu.

TOONAANGEVEND

Onze productlijn is omarmd door professionele inspecteurs en monteurs, niet alleen vanwege hun hoge kwaliteitsprestaties, maar ook vanwege hun gemak in onderhoud. Baroness levert toonaangevende topkwaliteit greenmaaiers, fairwaymaaiers, ruwe maaiers, bunkerharken en diverse andere apparatuur.