GREEN BULLITH
HUNTER

De eerste elektrische quad van Nederlandse bodem! 

De 100% elektrische quad van Rein Drost Machinehandel zijn niet slechts een alternatief voor benzine quads, maar een echte sprong voorwaarts in de technologie. 

Met prestaties die niet onder doen van de traditionele quads, is een elektrische quad een echte gamchanger. De regeneratieve remmen, het lagere zwaartepunt en de koele, niet vonkende motor, bieden veiligheidsfuncties die niet haalbaar zijn op een benzine quad. Met een elektrische quad maak je het verschil: fluisterstil, emissieloos en zonder concessies op het gebied van trekkracht, vermogen en rijbereik.

Kortom; kies voor deze fluisterstille krachtpatser, die zonder enige vorm van uitstoot zijn werk doet.

https://media

CO2-NEUTRAAL

Geen CO2-uitstoot of gebruik van fossiele brandstoffen.

100% ELEKTRISCH

De beste elektrische componenten worden gebruikt.

FLUISTERSTIL

Laag geluidsniveau, weinig trillingen. Duurzaam voor mens en milieu.

Meer dan een alternatief 
voor benzine quads.

De 100% elektrische quads van Rein Drost Machinehandel zijn niet slechts een alternatief voor benzine quads, maar een sprong voorwaarts in technologie. Maak kennis met ons merk Green Bullith. Green staat voor groen, de quad is 100% elektrisch, zonder enige vorm van uitstoot. Bullith staat voor de kracht van de quad. Het model Hunter is standaard voorzien van 4WD en is voorzien van de beste elektrische componenten en een CAN-bus aansturing van de aandrijflijn. De quads worden in onze werkplaats gebouwd, er zijn daarom vele opties mogelijjke om de ideale quad samen te stellen.
externalId=reindrost-merk-detail-sample-3.0.1-extra&filter[active]=1&filter[tags.tag]=media-image

De toekomst van quads binnen handbereik

Een krachtig en bewezen betrouwbaar werkpaard. De Japanse basis van chassis gecombineerd met Nederlandse elektrotechniek, zorgt voor het beste uit twee werelden.

Toonaangevend 72Volt, 14Kw motor die voldoende vermogen en koppel biedt bij elke gewenste snelheid.

Het lage zwaartepunt is een belangrijk veiligheidskenmerk.

Hoogwaardige componenten.

Ongekende trekkracht, regeneratief remmen om kracht te besparen en emissie loos werken.

SPECIFICATIES

  • Onze quads worden gebouwd onder de merknaam Green Bullith. Het model Hunter wordt in Nederland gebouwd met de beste elektrische componenten. 
  • Kies voor een fossielvrije, CO2-neutrale quad, geschikt voor volwassenen. 
  • Ervaar de stilte en beperkt overlast voor uzelf en de omgeving tot een minimum. 
  • Weinig bewegende onderdelen maken de quad tot een betrouwbaar werkpaard. 
  • Krachtig; met een geweldig koppel en trekkracht is de sleepcapaciteit ongeëvenaard in zijn klasse.

KRACHTIG WERKPAARD

Onze quads zijn ware krachtpatser, door de sterke elektromotor is er geen versnellingsbak met lage of hoge gearing meer nodig. Dit wordt nu softwarematig gedaan met de bedieningshendel. De quad heeft een topsnelheid van 45 km/u. Het geweldige koppel en trekkracht, maken de sleepcapaciteit ongeëvenaard in zijn klasse.

EFFICIËNT EN EIGENTIJDS

Met een zeer lage geluidsemissies en het vermogen om om te gaan met bijna elk terrein, ruw, glad, hard of zacht, is een elektrische quad ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Ideaal voor boeren, natuurorganisatie, waterschappen en groenvoorzieners. Als werktuigdrager is een quad breed inzetbaar. Wat denkt u van een quad met onkruidbeheersing?