Elektrische maaiers

 

De volgende generatie krachtige elektrische zero turn maaiers van de toekomst.

 

De krachtige, gepatenteerde CXR-52 en CXR-60 elektrische zero turn maaiers zijn gebouwd met trots. Met zijn ruimte ontworpen chassis dat bijdraagt aan een laag gewicht en een laag zwaartepunt, presteert de CXR zero turn goed op vlak terrein en hellende heuvels, terwijl hij nog steeds maaihoogtes tot 12 cm biedt op zijn volledig verstelbare zwevende dek. Deze super stille maaier kan de productie van luide diesel maaiers evenaren of overtreffen zonder de buren te storen! Aangedreven door Mean Green pure Green Lithium Energy Modules, kan de 52″ of 60" elektrische maaier ALLE DAY ON ONE CHARGE maaien. Dat is handig voor de meeste aannemers die zowel van klus naar klus als ook op één locatie maaien.

 

   

 

IK WIL MEER INFORMATIE

 

Mean Green CXR-52/60


De CXR is een echte "ALL-DAY" elektrische grasmaaier. En....hebben we het al gehad over het extreme vermogen en de UITSTEKENDE werking? De CXR maakt gebruik van krachtige motoren en regelaars die speciaal zijn ontworpen voor maaitoepassingen om zo goed als elke klus te klaren. Met een beschikbaar vermogen dat de meeste elektrische gasmaaiers in zijn klasse overtreft en een maximaal koppel vanaf het begin, bewijst de CXR dat snoerloze elektrische maaiers inderdaad zeer krachtig en zeer STIL kunnen zijn!

 

 

IK WIL MEER INFORMATIE

 

KRACHT

 

Mean Green's CXR zero turn is opgebouwd uit een dik 7 gauge aluminium chassis en een gelast aluminium dek met een 1/4″ dikke omgeving. Meerdere hoekige bochten, sterke aluminiumlegeringspanelen en verlichtingsgaten geleend van de luchtvaartindustrie zorgen voor de lichtste, sterkste, elektrische maaier op de markt van vandaag. Met de 5/8″ dikke onderdekrand is deze maaier gemaakt om grote klussen aan te kunnen. Het lichte gewicht maakt deze volledig elektrische, goed uitgebalanceerde maaier veel gemakkelijker te bedienen en te manipuleren rond eventuele obstakels. Deze maaier is gebouwd om de machinist, die dagelijks vele malen per dag maaiers in en uit de trailer laadt, te verslaan. De eenvoudige, verstandige, volledig stalen en aluminium constructie zorgt voor extreme duurzaamheid en eenvoudig te repareren onderdelen.

 

 

EFFICIËNT

 

De CXR is ook economisch zinvol! Zonder brandstof, geen olie, geen hydrostatische systemen en minimaal routineonderhoud bespaart de CXR u ongeveer 7 tot 8 euro per uur in vergelijking met een vergelijkbare diesel maaier! Deze besparingen tellen snel op! Koop de CXR en uw maandelijkse kosten kunnen lager zijn dan uw maandelijkse brandstofkosten! EN DAT IS WAAR! BESPAAR VEEL GELD OP UW MAANDELIJKSE BRANDSTOF KOSTEN.

 

 

STILTE

 

Hoe stil is het? De CXR is een droom voor machinisten, groen aanemers, hoveniers etc. Deze maaier is zo stil, dat hij nauwelijks te horen is op 15 meter afstand! Met het gepatenteerde "Chaos" mulchdek en de maaibladfunctie met 2 snelheden zijn kracht en stille zuinigheid letterlijk binnen handbereik. Wees uw concurrentie voor en pak de kans om uw klanten te verassen met deze TOEKOMST BESTENDIGE maaier. Het is nu het moment om als eerste in uw omgeving een krachtige, stille, emissievrije CXR zero turn maaier te gebruiken die zichzelf terugverdient in besparingen en nieuwe opportuniteitskosten!

 

 IK WIL MEER INFORMATIE