Over Baroness

Baroness geschiedenis

 

 

Modellen bekijken

 

Voor ruw terrein 

Voor Greens en Tees

Voor fairways

Voor bunkers en beluchting

 

 

Meer over Baroness...

 


Meer dan 100 jaar van succes
Baroness viert meer dan 100 jaar succes en levert al meer dan 100 jaar de hoogste kwaliteit graszodenonderhoudsapparatuur door de nadruk te leggen op de behoeften van de klant om producten te produceren die gunstig zijn voor de consument, de gemeenschap en het milieu.

 

Onze productlijn is omarmd door professionele inspecteurs en monteurs, niet alleen vanwege hun hoge kwaliteitsprestaties, maar ook vanwege hun gemak in onderhoud. Met de toonaangevende toonaangevende topkwaliteit greenmaaiers, fairwaymaaiers, ruwe maaiers, bunkerharken en diverse andere apparatuur.

 

 

Hoe het begon

 


In 1910 startte Sokichi Hayashi Kyoeisha, een bedrijf dat zich richtte op de productie van twee hoekige stromappen voor zijdekwekers in de Toyokawa-streek. In 1918 reorganiseerde hij zijn bedrijf in Kyoeisha Co, Ltd, en werd de eerste president. Hayashi ontwikkelde in 1922 een door mensen aangedreven dorsmachine die in eigen land veel gevraagd werd en naar Korea, China, Taiwan en Zuidoost-Azië werd geëxporteerd. In 1930 ontwikkelde hij een machine voor de productie van touw. De heer Sokichi overleed in 1945 op 77-jarige leeftijd.

 

Kaichi Hayashi erfde Kyoeisha Co., Ltd. in 1945 en werd de tweede generatie president. Kaichi, een fervent uitvinder en ontwerper, begon met de productie van telers voor de rijst- en groenteteelt. In 1956 werd de fabriek aangewezen als een Japanse fabriek voor industriële normen (JIS) voor de ontwikkeling van machinaal aangedreven dorsmachines. Kyoeisha ontwikkelde in 1959 zijn eerste groene maaier en ontwikkelde zich tot de graszodenverzorgingsindustrie. Tijdens de ontwikkeling van de greenmaaier was de heer Hayashi een pionier in het proces van versterking van de maaikooien, een proces dat tot op de dag van vandaag nog steeds wordt toegepast.

 

In 1960 vierde Kyoeisha Co., Ltd. haar 50e verjaardag. In de tien jaar die volgden, ontwierp en begon Kyoeisha met de productie van de volgende drie lijnen: de GM, HM en de Trencher Series. Kyoeisha werd nationaal bekend als een gespecialiseerde onderneming voor het onderhoud van graszoden. In 1978 werd de eerste hydraulisch aangedreven Baroness 5-rollen trekkermaaier op de markt gebracht en hielp het merk Baroness zeer populair te worden op golfbanen in Japan.

 

Masami Hayashi werd de derde President van Kyoeisha Co., Ltd. in 1982. Tijdens zijn ambtstermijn werden Kyoeisha USA en UK opgericht, waarmee onze expansie in de internationale graszodenverzorgingsmarkt begon. In het binnenland werden overal in Japan belangrijke verkoopkantoren geopend. Er werd een volledige lijn van hooggespecialiseerde graszodenverzorgingsapparatuur ontwikkeld, waardoor de speelomstandigheden over de hele wereld zijn verbeterd. Kyoeisha's unieke ontwerp leidde de grasmattenindustrie met apparatuur die van invloed is op de manier waarop we vandaag de dag te werk gaan. Gebruikmakend van zijn enorme kennis en ervaring, begon Masami Hayashi in 2015 zijn rol als voorzitter.

 

Hidenori Hayashi is de huidige en vierde Kyoeisha President. Hij heeft grote stappen gezet in de ontwikkeling en verhuizing van Baroness naar de wereldwijde leider op het gebied van golfonderhoudsapparatuur door de internationale distributie uit te breiden. In 2016 was Kyoeisha gastheer van de eerste Internationale Distributeursconferentie waar Baroness-distributeurs van over de hele wereld samenkwamen. President Hayashi's zorg voor het milieu en de gemeenschap met zijn jeugdige opwinding en passie, garandeert een welvarende toekomst voor dit geweldige bedrijf.

 

 

Modellen bekijken

 

Voor ruw terrein 

Voor Greens en Tees

Voor fairways

Voor bunkers en beluchting

 

 

Meer over Baroness...