Duurzame onkruid-

bestrijding

De Weedair 1002IB hetelucht branderbak is speciaal ontwikkeld voor de Green Bullith Elektrische quad.

De WeedAir 1002IB is, met een werkbreedte van 1000 mm, een ideale onkruidschroeier om aan de Green Bullith quad te monteren. Door het lage gewicht, de compactheid en de productiviteit is de schroeier bij uitstek geschikt voor het beheersen van onkruid op verharde en onverharde oppervlaktes in openbare ruimte. Met name op plekken waar een verhoogde kans op brandgevaar aanwezig is komt deze onkruidschroeier goed tot zijn recht.

Een behandeling met de WeedAir 1002IB doodt veel op de grond liggende zaden, waardoor een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de vegetatiedruk geleverd wordt.

Gebruiksgemak

De WeedAir 1002IB wordt aangesloten op de stroomvoorziening van de quad. De schroeier is voorzien van een bedieningspaneel, die op de werktuigdrager bevestigd kan worden. Hier kan de temperatuur worden uitgelezen en kunnen de schroeiers en de zij uitstoten individueel vanaf de quad elektrisch ontstoken en bestuurd worden.

Alle branderkoppen zijn voorzien van een vlambeveiliging. Mocht in een situatie de vlam uitgaan dan stopt de brandstoftoevoer en schakelt de schroeier zichzelf uit. Mogelijke foutmeldingen worden, door de oplichtende schakelaars, per schroeier weergegeven.

Standaard is de schroeier voorzien van een categorie 1 driepuntsophanging. De gasvoorziening moet separaat op de quad geplaatst worden. 

CAPACITEIT

Drie branderkoppen onder de kap zorgt voor een hoog verbrandingscapaciteit

WARMTEVERLIES

De rondom gesloten brander kap zorgt voor minimaal warmteverlies waardoor de kans op brandschade aanzienlijk verkleind

GASSOORT

Standaar geleverd met biopropaan gas. 

Hier is geen kruid tegen gewassen!

De WeedAir 1002IB beschikt over drie branderkoppen onder de brander kap voor een zo hoog mogelijke capaciteit. Daarnaast is de schroeier standaard voorzien van twee zij uitstoten, één aan weerszijde. Hiermee wordt onkruid langs muren, obstakels en moeilijk bereikbare plekken eenvoudig in dezelfde werkgang behandeld.

Het onkruidverwelkingsprincipe is gebaseerd op een krachtige warme luchtstroom die onder de brander kap gelijkmatig verdeeld wordt. De roestvrijstalen brander kap is standaard voorzien van een isolatie- en infrarood gaaspakket. De rondom gesloten kap zorgt voor minimaal warmteverlies waardoor de kans op brandschade aan de omgeving aanzienlijk wordt verkleind

externalId=reindrost-merk-detail-sample-3.0.1-extra&filter[active]=1&filter[tags.tag]=media-image

Specificaties

Biopropaan gas

Gasflessenframe

77 KW vermogen

Gasverbruik hoofdbrander 3.2 kg/uur

Voorzien van ionisatie beveiliging

OPTIONEEL

  • De quad kan worden voorzien van een op maat gemaakt gasflessen frame of een tankframe.
  • Optioneel kan de quad nog worden voorzien van een handlans, voor de hoeken waar de bak niet komt.

EFFICIENT GEBRUIK VAN GAS

  • Efficiënt gebruik van gas en een forse reductie ten opzichte van de traditionele bakken.
  • Drie voorwaartse heteluchtbranders en twee zijwaartse heteluchtbranders die naar wens kunnen worden aan- en uitgezet om de werkgang te verbreden en meer m2 per uur te kunnen branden in een werkgang.

GEBRUIKSGEMAK

  • Er is een speciale hef ontwikkeld die de bak verticaal kan tillen en het gewicht van de bak is hier ook op afgestemd.
  • Er zijn dus geen voorloop wielen nodig die over de grond lopen en slijten. Ook kan de gebruiker makkelijk de bak even optillen bij stoepen of bij het trailer op en af rijden.